Eva Sæverud

Eva Sæverud er keramikar frå Nærbø, i lang tid busett i Sandnes før ho slo seg til i Øvre Espedal i Forsand. No bur ho og på Hommersåk.
I Forsand har ho atelier og jobbar med forskjellige brenneteknikkar, m.a. i brennegrop. Ho har tidlegare hatt separatutstilling med suksess på Hagalid, og held fram  som fast utstillar med utvalde arbeide.

Ho viser runde keramiske runde og skulpturelle formar frå brennegrop, store kuler og vaser samt modellerte artige sauer  (vær, sau og lam) i rakukeramikk Vakre små mugger og koppar med malte dyremotiv finst frå hennar hand i Eldhuset.

  Per Henry Hauge

  Me gler oss over å ha fått med bildekunstnar Per Henry Hauge busett i Stavern, men opprinneleg født på Jørpeland i 1945. Han viser kraftfulle abstrakte oljemaleri på plate

  Hauge skriv sjølv om bakgrunnen:
  Oppvekst i naturkontraster
  Summen av naturens levende kontraster er alltid til stede i meg. I mitt maleri og intuisjon. Oppleve og oppdage dette for første gang som barn i Ryfylke var sjelsettende og har satt seg i ryggmargen. 
  Møte med Lars Hertevigs bilder i gymnastida i Stavanger var og svært viktig for den kunstneriske vegen videre.

  Til Galleri Hagalid har Hauge levert 10 små til middels store fargesterke maleri, oftast med ein skarp blå grunnfarge og med talande titlar som Sommermorgen, Himmelrom og Så mange blå dager.

  Kunst fra Ola

  En overskrift

  Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. 

  Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her.

  Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her.Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her. Noe tekst om Ola kommer her.

  Kunst fra Ola

  Click here to add your own text